Bli med på landskonferansen i mai!

Del artikkelen:

Landskonferansen er og blir det største høydepunktet for foreningen. Det er her medlemmer på tvers av hele landet, får anledning til å samles, for å dele erfaringer og opplevelser. Om du har vært med i en årrekke eller deltar for første gang, gjør vi vårt ytterste for at du skal få en helg som oppleves som meningsfylt, lærerik og støttende. I tillegg legger vi mye vekt på god mat og god underholdning.

Landskonferansen finner sted første helgen i mai, 5. -7. på Holmenkollen Park Hotel med flott utsikt over hovedstaden. Konferansen er åpen for alle, og er du medlem betaler du kun kr 1500 i egenandel. For dette får du to overnattinger på hotel, alle måltider fra middag på fredag til lunsj på søndag, en rekke gode og lærerike foredrag og en ekskursjon av ditt valg (zipline i hoppbakken, omvisning på Roseslottet, eller tur til Nasjonalmuseet).

Landskonferansen er også en viktig møteplass for deg som er pårørende. Vi vet at det er en ekstremt krevende situasjon å være pårørende for en som har kreft, og vi vet også at det gjør mye godt å treffe andre som kjenner seg igjen i situasjonen. Så bli med på en helg fylt med hyggelige mennesker, god mat og godt faglig påfyll.

Klikk her for program og påmelding.

Noe du lurer på?

Søk

Personvern

Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer her