Ulike måter å støtte oss på

Flere og flere blir kreftfrie, men sykdommen slipper ikke der. Lymfekreft handler for mange om å leve med nedsatt immunforsvar, en forhøyet risiko for infeksjoner, og redselen for å måtte høre kreftbeskjeden igjen.

Lymfekreftforeningen jobber for å sette fokus på kreftformen, sørge for at våre medlemmer ikke føler seg isolert og har tilgang på den nyeste informasjonen på feltet.

Vær med og støtt kampen for bedre diagnostisering, behandling og rehabilitering!

Del siden på sosiale medier:

Bli medlem

Ditt medlemskap er viktig for oss! Vi har både hovedmedlemskap, familiemedlemskap, gavemedlemskap og studentmedlemskap.

Grasrotandelen

Støtt Lymfekreftforeningen når du tipper ved å oppgi Lymfekreftforeningen (og lokallag) som mottaker av din andel. Når du har registrert deg vil du hver gang du tipper se på displayet hvem din grasrotandel går til og hvor mye penger du nå har bidratt med for Lymfekreftforeningen. Dette gjelder alle spill fra Norsk Tipping.

Vipps

Støtt vårt viktige arbeid gjennom å gi en pengegave av valgfri størrelse til foreningen! Vipps et valgfritt beløp til

#89468

Åpne appen, og trykk på Send. Søk opp “Lymfekreftforeningen” eller skriv nummer 89468. Skriv inn valgfritt beløp, og følg instruksjonene i appen.

Facebook-donasjon

Ønsker du å starte en Facebook-donasjon til inntekt for Lymfekreftforeningen kan du enkelt gjøre dette på Facebook. Gå inn på lenken under og start din innsamling.

Gi en gave

Gaver kan overføres til Lymfekreftforeningens gavekontonummer. Merk overføringen med navn og formål.

1503.12.08537

Bli fast giver

Støtt oss med et valgfritt beløp i måneden med avtagiro eller faktura.

Skattefradrag

Husk at du kan få skattefradrag for beløp over 500 kr. Da trenger vi ditt personnummer. Vi trenger opplysninger om navn, adresse og fødselsnummer for at du skal få skattefradrag.

Vi sender opplysningene til skattemyndigheten sammen med beløpet du har gitt til oss. Ta kontakt med sekretariatet dersom du har spørsmål på telefon 23 90 50 08 eller per e-post post@lymfekreft.no

Ved å registrere dine opplysninger samtykker du til at vi innhenter dine personopplysninger ihht. vår personvernerklæring

Takk for at du støtter vårt arbeid!

Innsamlingskontrollen

Lymfekreftforeningen er medlem av innsamlingskontrollen. Innsamlingskontrollen gir trygghet for at innsamlingsvirksomhet drives forsvarlig og at pengene går til det formålet som er oppgitt. Les mer

Noe du lurer på?

Søk

Personvern

Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer her