Nord-Norge

Nord-Norge lokallag av Lymfekreftforeningen omfatter fylkene Nordland, Troms og Finnmark. Lokallaget kan nås på e-post: nordnorge@lymfekreft.no.

Husk at våre likepersoner er tilgjengelig per telefon og epost.

Velkommen til årsmøtet i lokallaget

Lymfekreftforeningen Nord Norge har den glede å invitere medlemmer med venn eller venninne til årsmøte 13. april 2024 på Polar Hotell Tromsø. Vil også i år arrangere dette sammen med Blodkreft foreningen og Ung Kreft, og vi ser med glede å få lov å delta sammen med dem.

Vi vil være sammen første del av møtet under foredraget, men selve årsmøte kjører foreningen hver for seg og avsluttes med 3 retters middag kl. 19.00. Du kan lese hele programmet her, samt dagsordenen for årsmøtet her.

Oppmøte med registeringa starter lørdag kl. 11.00, lunsj kl. 12.00 med påfølgende foredrag.

TEMA: SEX av sexolog

Dersom noen trenger overnatting fra lørdag til søndag, har vi reservert rom på hotellet. Lymfekreftforeningen betaler overnattingen fra lørdag til søndag for medlemmene, ikke medlemmer betaler en egenandel kr. 800,-.

Frist til påmelding 15. mars 2024.

Mail/ SMS sendes til: Berit Eliassen/ leder  90660835 / beriteliassen52@gmail.com. eller til Hilde Korsaksel/ nestleder 97600850 / hikors@gmail.com

Ser fram til ei hyggelig helg og ønsker aller velkommen.

Med vennlig hilsen

Berit Eliassen

NB! Jeg oppfordrer medlemmene melde seg på Lymfekreftforeningen sitt Landsmøtet 2024 i Bergen i mai. Lymfekreftforeningen Nord Norge vil bidra med økonomiske tilskudd.

Styret i Nord-Norge lokallag

Berit Eliassen (styreleder)
Hilde Korsaksel (nestleder)
Ann Iren Paulsen (kasserer)
Ellen Rognan (styremedlem)

Støtt vår sak!

Vi håper at akkurat du er interessert i støtte vårt lokale arbeid i Lymfekreftforeningen. Vårt lokallag er registrert som mottaker i Norsk Tippings Grasrotandelen. Lokallaget håper du kan vurdere å registrere de som mottaker av din grasrotandel. Lokallagets org.nr. er: 997 772 792. Vi takker for din velvillighet!

Del siden på sosiale medier:

Noe du lurer på?

Søk

Personvern

Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer her