Rehabiliteringsboken

Rehabiliteringsboken – for deg som er behandlet for lymfekreft

Denne boken ble utgitt i september 2020 og er et resultat av prosjektmidler fra Stiftelsen Dam. Vi ønsket å lage en bok som kunne fylle noe av det tomrommet som oppstår i det man avslutter sin behandling. De aller fleste som går gjennom lymfombehandling føler seg heldigvis godt ivaretatt av helsevesenet. Men når behandling avsluttes er det mange som føler seg overlatt til seg selv, med mange spørsmål uten å vite hvor man skal henvende seg.

Denne boken er på ingen måte et A-Å leksikon, men forhåpentligvis vil du finne svar på mye av det du lurer på, og ikke minst tips og råd til hvordan du kan begynne å vende tilbake til livet ditt. Det er mange som har gått denne veien før deg, og det har vi også forsøkt å vise ved å trekke inn tips og råd fra dem.

Nysgjerrig på innholdet? Du kan se første kapittel (og innholdsfortegnelse) her.

Boken skal distribueres ved hjelp av sykehusene, men kan også bestilles herfra. Du betaler kun for for porto og ekspedisjon.

Har du lest boken? Vi vil veldig gjerne høre fra deg hva du syns!

Er du helsepersonell og ønsker å dele ut boken der du jobber? Skriv til post@lymfekreft.no så ordner vi det.

Del siden på sosiale medier:

Noe du lurer på?

Søk

Personvern

Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer her