Landskonferanse 2024

3. – 5. mai 2024 på Scandic Ørnen, Bergen

Vi har gleden av å invitere til vårens vakreste eventyr – Lymfekreftforeningens landskonferanse og landsmøte.

Siden vår etablering i 2007 har vi hvert år samlet en stor del vår medlemsmasse til en årlig samling med fokus på faglige foredrag om lymfekreft, mestring og livskvalitet. Ikke minst så handler disse samlingene om å være i hyggelig lag og sosialt samvær.

Deltageravgift for medlemmer er kr 2000 per person. Dette dekker oppholdet på hotellet inkludert alle måltider fra fredag til søndag. Reise bekostes av den enkelte. Påmeldingen vil løpende bli bekreftet slik at reise kan bestilles umiddelbart etter dette. Det er et begrenset antall plasser så vær tidlig ute med din påmelding.

En smakebit på foredragsholderne

Ole Petter Hjelle
Hjelle er hjerneforsker, lege og foredragsholder, kåret til en av landets beste formidlere i Morgenbladet. Han har tidligere gitt ut bøkene Sterk hjerne med aktiv kropp (2018), Lev til du blir 100 (2020).

Alv Andreas Dahl
Dahl er lege og psykiater ved Ressursklinikken AS. Dahl har drevet omfattende klinisk forskning i psykiatri og psykoonkologi og er forfatter av flere lærebøker innen disse fagfeltene. Han ga senest ut boken «Utmattelse og utbrenthet» på Universitetsforlaget i september 2023

Øystein Fluge
Fluge er overlege og forsker ved Avdeling for kreftbehandling og medisinsk fysikk, Haukeland universitetssykehus. Øystein skal gi oss foredraget «Fremtidens lymfombehandling».

Program

Scandic Ørnen

Hotellet er sentralt plassert nær Bystasjonen i Bergen, i nærheten av Grieghallen og kulturattraksjoner.

Les mer her

Del siden på sosiale medier:

Noe du lurer på?

Søk

Personvern

Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer her