Hva skjer under lyfomuka 2021?

Del artikkelen:

For å markere årets lymfomuke og Verdens lymfomdag 15. september inviterer vi til en rekke møter i Stavanger, Oslo og Bergen.

14. september fra kl. 18-21 arrangerer vi et åpent folkemøte i Stavanger der vi får besøk av Alexander Fosså og Idun Bakke Bø. Fosså vil snakke om rehabilitering og seneffekter hos lymfompasienter, og Bakke Bø vil informere om siste nytt innen behandling av lymfekreft. Arrangementet finner sted på Hotel Victoria, og det blir rikelig med tid til spørsmål og svar.

15. september fra kl. 18-19.15 arrangerer vi et hybridmøte på Vika kino i Oslo. Hybrid vil si du kan delta enten fysisk eller digitalt. Vi har tre temaer som står på dagsordenen: rehabilitering av lymfekreftpasienter (samtale med Frode Skanke og to tidligere pasienter); kliniske studier og hvordan man sikrer tilgang til utprøvende behandling (samtale med Marianne Brodtkorb); og konsekvensene av at Norge ikke sier ja til CAR-T for lymfekreftpasienter (samtale mellom Alexander Fosså, Arne Kolstad, Karita Bekkemellom (LMI) og Michael Vester (Nye metoder). Møtet blir fasilitert av tidligere journalist Trude Teige.

16. september fra kl. 18-21 arrangerer vi et åpent møte i Bergen der vi får besøk av Unn-Merete Fagerli og Anne Turid Bjrønevik. Fagerli vil snakke om rehabilitering av lymfekreftpasienter og seneffeker, og Bjørnevik vil snakke om siste nytt innen behandling av lymfekreft. Arrangementet finner sted på Radisson Blu Royal Garden, og det blir rikelig tid til spørsmål og svar.

Du finner mer informasjon, samt lenker til påmelding på denne siden.

Noe du lurer på?

Søk

Personvern

Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer her