Velkommen til koronaquiz

Del artikkelen:

Like før påske fikk vi den gledelige beskjeden at vi har fått midler fra Stiftelsen Dam til å arrangere virtuell quiz for våre medlemmer. Prosjektet er et samarbeid med Munn- og halskreftforeningen og Prostatakreftforeningen. De andre pasientforeningene vil også bli invitert.

Mange holder seg hjemme i dugnadens ånd for å unngå smittespredning; like mange holder seg hjemme for å unngå smitte. Vi vet ikke hvor lenge denne situasjonen vil vare, og fordi alle aktiviteter har blitt avlyst ønsker vi å gjøre noe hyggelig for våre medlemmer og alle andre som holder seg hjemme.

Derfor skal vi nå hver onsdag fremover, med oppstart 6. mai kl.18.00, arrangere virtuell quiz. Kjell-Gabriel Hendrichs, en kjenner i quizmiljøet i Oslo, vil lede dere gjennom en rekke spørsmål live fra Facebook. Du behøver ikke noe teknisk utstyr, du må kun logge deg inn på Facebook og ha mulighet til å spille av lyd. Du holder styr på ditt eget svarark, og du retter ditt eget svarark. Husk at selv om det er lett å jukse, så er det ikke noe greit å gjøre det.

Det blir premier til vinnerne!

Det er laget en egen Facebookside for arrangementet, og du finner det her: Koronaquizen.

Klikk «like» på siden, og velg «delta» på arrangementet «Koronaquiz 6. mai». På denne måten vil du få påminnelse fra Facebook om arrangementet. Ønsker du å delta med andre kan dere avtale å treffes ved hjelp av Zoom, Google hang-out, Facetime på telefon, vanlig anrop der man legger til flere, Whatsapp, med mer. Her er det mange muligheter. Dersom du vil forsøke på dette anbefaler vi at du prøver det ut på forhånd. Man må ikke være medlem for å delta på quizen, alle er hjertelig velkommen!

Så husk at hver onsdag fremover, i 8 uker, kan du være med på quiz.

Bli med da vel!

Noe du lurer på?

Søk

Personvern

Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer her