På gjensyn i 2020

Del artikkelen:

Vi ønsker å takke alle våre medlemmer og andre interesserte for t begivenhetsrikt år. Et av høydepunktene for året var lymfomuka som ble gjennomført med folkemøter i Oslo, Trondheim og Tromsø. Takket være disse folkemøtene nådde vi ut til flere hundre mennesker.

Landskonferansen i mai var også en nevneverdig hendelse. Vi var nærmere 140 mennesker som møttes på Sundvolden hotel til gode foredrag og godt samvær. Det var både kjente og nye fjes. Vi gleder oss allerede til landskonferansen i 2020 som blir på Hamar.

Foreningen har sett behovet for å engasjere seg tydeligere på et politisk plan, da vi opplever at våre sjeldne diagnosegrupper ikke blir så godt ivaretatt som vi mener de fortjener og har krav på. Tilgang på de nyeste og beste medisinene er viktig, og derfor ga vi en kommentarer til Beslutningsforum sitt avslag når det gjaldt CAR-T, og vi forsøker også å komme politikerne i tale på samme emnet. Dette er et område som foreningen kommer til å engasjere seg sterkere på i tiden som kommer. 

Neste år lanserer vi også Rehabiliteringsboken, et prosjekt støttet av Stiftelsen Dam. Boken skal ta for seg alle sider ved seneffekter, rehabilitering, mestringsstrategier, arbeidsliv, trneing, kosthold, samliv og seksualitet. Når boka er ferdig skal den distribueres gjennom landets sykehus som behandler lymfekreft. Vi presenterer også boken på landskonferansen.

Sekretariatet holder stengt fra 20. desember og er tilbake på plass 6. januar.

Riktig god jul til alle, og et godt nytt år!

Noe du lurer på?

Søk

Personvern

Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer her