Trenger du noen å snakke med?

Del artikkelen:

Mange kan oppleve den pågående situasjonen med koronaviruset som vanskelig og frustrerende. Da kan det være godt å ha noen å lufte tankene med. Våre likepersoner kan ikke svare deg på spørsmål angående koronaviruset, men de er der gjerne for å lufte andre tanker. Noen ganger er det fint å bare kunne snakke litt løst og fast om hverdagslige ting.

Vi har likepersoner over hele landet. De kan dessverre ikke møte deg ansikt til ansikt i akkurat disse dager, men de er kun en telefon unna.

denne siden finner du oversikt over våre likepersoner og deres kontaktinformasjon.

Lurer du på hva en likeperson er? En likeperson er et medmenneske og en kvalifisert legperson. En likeperson er først og fremst et medmenneske som i kraft av sine erfaringer kan være til hjelp for andre mennesker i deres bearbeiding av egen livssituasjon.

Meningen er at du som har sykdommen eller er pårørende skal kunne ringe en av våre likepersoner når du måtte ha behov for det. Likepersoner kan ikke gi deg svar på alle spørsmål du måtte ha angående sykdom, behandling, økonomiske rettigheter osv. men de kan lytte til dine bekymringer og gi deg råd.

Alle likepersoner har gjennomgått kurs og er pålagt taushetsplikt.

Noe du lurer på?

Søk

Personvern

Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer her