God sommer!

Del artikkelen:

Vi i Lymfekreftforeningen ønsker alle en riktig god sommer som dette nyhetsbrevet. Tusen takk for innsatsen som har blitt lagt ned i alle våre lokallag. Klikk på les mer for å lese hele nyhetsbrevet.

Nyhetsbrev #1 – 2016

View this email in your browser

God sommer!

Hovedstyret i Lymfekreftforeningen ønsker dere alle en riktig god sommer. Tusen takk for innsatsen som har blitt lagt ned i første halvår.

Sekretarietet har sommerstengt i uke 28 og 29, men holder ellers åpent, så ta gjerne kontakt ved behov på telefon 22 20 03 90 eller post@lymfekreft.no.

Lymfekreftforeningen fyller 10 år i 2017
Som mange av dere kanskje vet så fyller Lymfekreftforeningen 10 år i 2017. Dette vil vi markere på ærverdige Hotel Union Geiranger helgen 5.-7. mai 2017.Hold av helgen allerede nå! Dette arrangementet må du få med deg.

Medlemstall
Lymfekreftforeningen har pr juni 2016 1049 medlemmer.Dette er en økning på 4 % første halvår i år, noe vi er godt fornøyd med.Tusen takk til alle som har bidratt til medlemsrekrutteringen.

Kontakttelefonen i sommer
Kontakttelefonen vil fra og med uke 26 og ut august måned ha redusert åpningstid.Åpningstiden i sommer er fra kl. 16-20, alle dager.Telefonnummeret til kontakttelefonen er 23 90 50 08.

Velkommen til Lymfomdagen
I tradisjonens tro markerer Lymfekreftforeningen «Verdens Lymfomdag» 15. september. I år vil arrangementet være en fagdag med fokus på det siste nye innen forskning og behandling, samt pakkeforløp, dyre kreftmedisiner og samhandling i helsevesenet.Arrangementet vil bli arrangert på Radisson Blu Scandinavia Hotell på Holbergs plass i Oslo. Informasjon om program og påmelding vil bli sendt ut i egen e-post senere.

Copyright © 2016 Lymfekreftforeningen, All rights reserved.

Kontaktinformasjon:
Lymfekreftforeningen
Thomles gate 4, 0270 Oslo
post@lymfekreft.no
Telefon: 22 20 03 90

Du mottar denne e-posten da du er medlem i Lymfekreftforeningen. Ønsker du ikke å motta nyhetsbrev fra oss? Du kan melde deg av tjenesten her.


 

Noe du lurer på?

Søk

Personvern

Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer her