God sommer!

Del artikkelen:

Vi i Lymfekreftforeningen ønsker alle en riktig god sommer som dette nyhetsbrevet. Tusen takk for innsatsen som har blitt lagt ned i alle våre lokallag. Klikk på les mer for å lese hele nyhetsbrevet.

Nyhetsbrev #1 – 2016

View this email in your browser

God sommer!

Hovedstyret i Lymfekreftforeningen ønsker dere alle en riktig god sommer. Tusen takk for innsatsen som har blitt lagt ned i første halvår.

Sekretarietet har sommerstengt i uke 28 og 29, men holder ellers åpent, så ta gjerne kontakt ved behov på telefon 22 20 03 90 eller post@lymfekreft.no.

Lymfekreftforeningen fyller 10 år i 2017
Som mange av dere kanskje vet så fyller Lymfekreftforeningen 10 år i 2017. Dette vil vi markere på ærverdige Hotel Union Geiranger helgen 5.-7. mai 2017.Hold av helgen allerede nå! Dette arrangementet må du få med deg.

Medlemstall
Lymfekreftforeningen har pr juni 2016 1049 medlemmer.Dette er en økning på 4 % første halvår i år, noe vi er godt fornøyd med.Tusen takk til alle som har bidratt til medlemsrekrutteringen.

Kontakttelefonen i sommer
Kontakttelefonen vil fra og med uke 26 og ut august måned ha redusert åpningstid.Åpningstiden i sommer er fra kl. 16-20, alle dager.Telefonnummeret til kontakttelefonen er 23 90 50 08.

Velkommen til Lymfomdagen
I tradisjonens tro markerer Lymfekreftforeningen «Verdens Lymfomdag» 15. september. I år vil arrangementet være en fagdag med fokus på det siste nye innen forskning og behandling, samt pakkeforløp, dyre kreftmedisiner og samhandling i helsevesenet.Arrangementet vil bli arrangert på Radisson Blu Scandinavia Hotell på Holbergs plass i Oslo. Informasjon om program og påmelding vil bli sendt ut i egen e-post senere.

Copyright © 2016 Lymfekreftforeningen, All rights reserved.

Kontaktinformasjon:
Lymfekreftforeningen
Thomles gate 4, 0270 Oslo
post@lymfekreft.no
Telefon: 22 20 03 90

Du mottar denne e-posten da du er medlem i Lymfekreftforeningen. Ønsker du ikke å motta nyhetsbrev fra oss? Du kan melde deg av tjenesten her.


 

Noe du lurer på?